Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Minecraft Sealaut 21170

Tootekood
53701
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 55,79 € Tavahind 61,99 €

20,66 € kuus

Kasuta oma Minecraft™-i oskusi, et ehitada hiiglasliku sea kujuline maja! Üks külg käib lahti, tuues nähtavale suure toa, ja katuse eemaldamisel tuleb nähtavale väiksem ruum seapeas. Uuri sisemust koos Alexiga, kuid hoidu Creeper™-i eest. Kas soovid mudeli ümber kujundada? Nihuta pearuum kuhugi mujale. Kas soovid mudeli täielikult ümber kujundada? Kasuta lõhkamisfunktsiooni, et õhkida mudel tükkideks! 

Võimalda Minecraft™-i mängijal oma lemmikvõrgumängu veelgi enam nautida LEGO® Minecrafti sealauda (21170) abil. See autentne Minecrafti mängukomplekt pakub võrgumängust tuttavat lõbu, loovust ja seiklusi, lisaks füüsilisi ja mitmekülgseid LEGO ehitusmänguasju. Kas otsid täiuslikku Minecrafti kingitust? Lapsed saavad kasutada oma Minecrafti oskusi võrgumängust pärit hullumeelse konstruktsiooni – hiiglasliku sea kujulise maja ehitamiseks. Tarindi üks külg käib lahti, tuues nähtavale suure toa, ja katuse eemaldamisel tuleb nähtavale täiendav mänguruum. Mudel on lõputult ümberkonfigureeritav ja kogu pearuum on eemaldatav ning sobib mudelis mujale. Mängust tuttav kangelaslik uljaspea Alex on mängimiseks valmis, samas kui kuulus Creeper™ soovib mängijaid varitseda. Väljas jagub samuti tegevust, kuna saad hoolitseda kahe armsa sea eest. Minecrafti mängule lisab autentsust lõhkamisfunktsioon, mis õhib mänguasja tükkideks!

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse