Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Ninjago Jay elektrorobot 71740

Tootekood
54024
Vanus: alates 4 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 19,79 € Tavahind 21,99 €

7,33 € kuus

Ühenda jõud Jay ja tema hämmastava elektrorobotiga, et astuda vastu kurikael Eyezorile. Sisene roboti kokpitti ning sammu lahingusse laheda pöörleva tera ja mõõgaga. Ohoo! Hoidu võimsa relvaga varustatud Eyezori sõiduki eest, millest sinu pihta tulistatakse! Vältida tuleb ka ohtlikke ämblikke ja skorpione! Pead võidutsema selles hea ja kurja vahelises lahingus ning juhtima ninjad võidule! 

Lapsed saavad Jay elektroroboti (71740) abil arendada oma ehitusoskusi ja etendada lõbusaid stseene LEGO® NINJAGO® telesarja 4. hooajast. Komplektis on liikuv robot, ninjaauto, mänguämblik ja kuldne mõõk, mis pakuvad lastele ninjaseiklusi tundideks. Õpi LEGO® NINJAGO® abil ehitamaSee lahe ninjamänguasi on loodud pakkuma vähemalt 4-aastastele ehitajatele suurepärast mängukogemust. Iga karbis olev klotsikott sisaldab täielikku mudelit ja ehitatavat tegelaskuju, et lapsed saaksid mängu kiiresti alustada. Komplektis on ka põhiklots, et ehitamist alustades saaks kasutada osaliselt ehitatud alust.Lõbu kogu pereleLEGO® 4+ komplektid võimaldavad täiskasvanutel nautida koos lastega ehitamist. Alustamine käib kiiresti ja lihtsalt – lisaks üksikasjalikule paberjuhendile on komplektiga kaasas Instructions PLUS, mis on saadaval rakenduses LEGO Building Instructions. See interaktiivne juhend sisaldab suumimis-, kummitus- ja pööramistööriistu, mis aitavad lastel ehitamisest maksimumi võtta.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse