Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Marvel Avengers Movie 4 Raudmees 76203

Tootekood
58332
Vanus: alates 7 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 9,89 € Tavahind 10,99 €

3,66 € kuus

Aseta Iron Man oma võimsa roboti kokpitti ja muuda auahne geenius hiiglaslikuks võitlejaks. Laetud nupsukahuri, tohutu energiakilbi ja võimsate liigutatavate käte ning jalgadega Iron Mani robotile ei jää keegi ette!

Suurepärane kingitus vähemalt 7-aastastele Iron Mani fännidele! LEGO® Marveli Iron Mani robotirüü (76203) viib Marveli mängu ja väljapaneku uutesse kõrgustesse. Ülivahvad seiklused väikestele superkangelastele Kõigile lastele meeldib ju Iron Man? See võimas robot muudab Iron Maniga mängimise aga veel mastaapsemaks ja paremaks. Lapsed saavad asetada Iron Mani minifiguuri avatavasse hiiglasliku Iron Mani roboti kokpitti. Lapsed saavad roboti laetud nupsukahuri, suure energiakilbi ja täielikult liigendatud käte ning jalgade abil läbi mängida oma lemmikuid filmistseene, võidelda suurtes lahingutes teiste robotitega ja etendada ise lõputuid superkangelaste seiklusi. Kui mäng läbi saab, saavad lapsed Iron Mani roboti oma tuppa kuni järgmise seikluseni välja panna!

  • roboti pikkus kokkupandult on 11 cm
  • komplekt koosneb 131 lego klotsist

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse