Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Super Mario Goomba jalatsi laienduskomplekt 71404

-30%
Tootekood
59135
Vanus: alates 6 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 9,09 € Tavahind 12,99 €

3,03 € kuus

tk

Valmistu väga lõbusateks seiklusteks LEGO® Super Mario™ universumis! Aita LEGO® Mario™-l, LEGO® Luigi™-l või LEGO® Peach™-il (figuurid ei kuulu komplekti) alistada Goomba ja võtta endale tema suur roheline jalats! Seejärel hüppa jalatsis ringi ja soorita saltosid, et koguda preemiaks ägedaid münte! Kui kohtad vaenlast, hüppa jalatsist välja ja trambi ta peal, et teenida rohkem münte!

Valmistu LEGO® Super Mario™ seiklusteks alates 6-aastastele lastele mõeldud Goomba jalatsi laienduskomplektiga (71404). Selles on Goomba jalatsi klotsidest kokkupandav versioon, lisaks Goomba LEGO mängufiguur, mille lapsed saavad lisada ehitatavatele tasemetele. Aita LEGO® Mario™-l, LEGO® Luigi™-l või LEGO® Peach™-il (figuurid ei kuulu komplekti) jalats endale võtta, seejärel hüppa ja soorita saltosid, et võita digitaalseid münte. (Märkus: interaktiivseks mänguks on vaja alustusrada 71360, 71387 või 71403.) Kaasrakendus Selle komplekti ehitusjuhised leiad LEGO Super Mario kaasrakendusest. Rakendus pakub ka loomingulisi ideid erineval viisil ehitamiseks ja mängimiseks, ning turvalist platvormi, kus lapsed saavad oma loomingut jagada. Loominguline komplekt Kogutavad LEGO Super Mario mängukomplektid on fantastilised kingitused trenditeadlikele lastele. Alustusrajad ja laienduskomplektid annavad fännidele võimaluse laiendada, ümber ehitada ja kohandada oma kordumatuid tasemeid, et tundide kaupa mündikogumismänge mängida.

  • komplekt koosneb 76 osast
  • Goomba jalats kokkupandult on mõõtudega 5 x 6 x 6 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
3

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
1

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
2
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse