Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Super Mario Tegelaskujude komplektid – 4. sari 71402

Tootekood
57674
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 3,59 € Tavahind 3,99 €

1,33 € kuus

Lisa oma ehitatavatele LEGO® Super Mario™ tasemetele kümne kollektsioneeritava tegelaskujude komplekti abil uusi seiklusi. 4. sarja igas komplektis on kokkupandav tegevussildiga tegelaskuju, keda alustusrajale lisada. Selleks võib olla Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby või Bully. Äkki on see hoopis Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer või Scaredy Rat. Või hoopis väike pingviinibeebi. Ava pakend ja uuri järele!

Loo alates 6 aasta vanustele lastele mõeldud 4. sarja (71402) tegelaskujude komplektide abil uusi seiklusrikkaid tasemeid. Igas komplektis on saladuslik kokkupandav tegelaskuju koos tegevussildiga ja lisaks väike ehitusmudel, mida saab kasutada esitlusalusena või mängu täiendajana. Võid kokku koguda kümme LEGO® Super Mario™ tegelaskuju: Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully, Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat ja pingviinibeebi. Igaüht saab kasutada koos alustusraja komplektiga (71360 või 71387), mida on interaktiivseks mängimiseks vaja. Trükitud ja digitaalsed juhised Tore üllatuskingitus või preemia lastele, igas pakendis on ka ehitusjuhend. Lisaks leiad LEGO Super Mario kaasrakendusest juhised koos digitaalsete vaatamistööriistadega, mis muudavad ehituselamuse eriti vahvaks. Piirideta mäng LEGO Super Mario mängukomplektid toovad Super Mario™ tegelaskujud pärismaalima. Alustusrajad, laienduskomplektid ja võimenduskomplektid annavad ehitajatele võimaluse tasemeid lõputult ümber ehitada ja taasluua.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse