Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Technic John Deere traktor 42136

Tootekood
58317
Vanus: alates 8 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 29,69 € Tavahind 32,99 €

11,00 € kuus

tk

LEGO® Technic traktor John Deere 9620R 4WD on valmis kõigiks talutöödeks. Mudel on saanud inspiratsiooni reaalsest sõidukist, millel on hiiglaslikud rattad ja liigendjuhtimissüsteem. Traktoril on ka kallutatav haagis, mis sobib ideaalselt raske koorma vedamiseks. Maastikurataste abil saab haagis liikuda igal pinnasel. Sellel on ka lisahingega veotiisel, et traktor saaks liikuda üle mägede ja läbi orgude.

Alates 8 aasta vanused mängutraktoritest huvitatud lapsed rõõmustavad kindlasti selle elutruu LEGO® Technic traktori John Deere 9620R 4WD 42136 ehituskomplekti üle. Koostöös John Deere’iga kujundatud haagisega mängutraktoril on palju realistlikke funktsioone. Masin on varustatud suurte rataste, liigendjuhtimissüsteemi ja juhikabiiniga, kus on pöörlev iste. Ehituselamus ja lõbus rollimäng Traktorihuvilised lapsed rõõmustavad kindlasti oma isikliku John Deere’i traktorimudeli kokkupaneku üle. Kõigi põnevate detailide uurimine pakub rohkesti põnevust. Haagist saab kallutada, nii et see sobib ideaalselt raske koorma transportimiseks. Rattad võimaldavad ületada iga maastiku ning tänu lisahingega veotiislile on see lihtsasti manööverdatav üle mägede ja läbi orgude. Suurepärane sissejuhatus insenerimaailma LEGO Technic kokkupandavatel mudelikomplektidel on realistlikud käigumehhanismid, mis tutvustavad noortele LEGO ehitajatele insenerimaailma arusaadaval ja realistlikul viisil.

  • traktori mõõdud kokkupandult on 9 x 35 x 9 cm
  • komplekt koosneb 390 lego klotsist

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
2
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse