Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft söögitool Foldee, roheline

Tootekood
62415
Vanus: alates 6 kuud
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 71,96 € Tavahind 79,95 €

Kampaaniahind

59,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

26,65 € kuus

tk
Kas teil on väike korter või otsite mobiilset söögitooli? Tutvuge kokkupandava söögitooliga FOLDEE, mille saate ühe lihtsa liigutusega kokku panna! See on loodud vanemaid silmas pidades, kes soovivad oma last toita kõikjal – ka kodust eemal. Tahad lahkuda? Või äkki muudab teie laps sageli meelt ja talle meeldib süüa kord köögis, kord elutoas? FOLDEE puhul pole istme liigutamine probleemiks!
 
FOLDEE volditakse kompaktseks kokku, muutes selle hõlpsaks transportimiseks, nt puhkusel. Sellel on lai reguleerimisvahemik, mis võimaldab reguleerida istet vastavalt lapse pikkusele.  Sellel on 3 seljatoe asendit ja 2 jalatoe asendit, mis muudavad lapse mitte ainult mugavaks, vaid võimaldavad ka õiges asendis süüa. Mugavamaks söömiseks saab kandikut istmel 3 vahemikus reguleerida.
 
Kokkuvolditav ühe liigutusega:
Saate FOLDEE kokku voltida ja lahti voltida ühe lihtsa liigutusega. Selle söögitooliga ei üllata toitmisaeg teid kunagi – olete alati valmis, kui laps hakkab toitu nõudma. "FOLDEE" käib kokku kompaktsete mõõtudega, nii et tooli on mugav kodus hoida – see mahub isegi kappi ning selle saab paigutada toanurka. 
 
Lihtne ülekanne:
Mugav käepide võimaldab teil söögitooli hõlpsalt ühe käega liigutada. Kas laps tahab köögis süüa? Või äkki muutis ta äkki meelt ja eelistab elutoas süüa? Pole probleemi – saate FOLDEE hõlpsalt ühest ruumist teise teisaldada. Väikesed mõõtmed pärast kokkupanemist võimaldavad tooli ka reisile kaasa võtta.
 
Alus:
Söögitoolil "FOLDEE" on reguleeritav topeltalus. Saate hõlpsasti seada 3 kaugust istmest. Saate selle eemaldada ja pesta jooksva vee all. Kandikul on koht tassi jaoks, mis vähendab jookide mahavalgumist. FOLDEE kandik on testitud ja heaks kiidetud otseseks kokkupuuteks toiduga.
 
Lai reguleerimisvahemik:
Söötmistool "FOLDEE" kohandub lapsega. Sellel on 3 seljatoe ja 2 jalatoe asendit. Teie laps õpib varases eas söömise ajal õiget kehahoiakut hoidma. Reguleerides kandikut, seljatuge ja jalatuge, loote mugava söögikoha ka suurematele lastele.
 
Kõrgeim kvaliteet:
FOLDEE-l on suur iste, mis on valmistatud kergesti puhastatavast materjalist. Sellest saad hõlpsasti eemaldada ka kõige tüütumad toiduplekid. Iste on turvaline: sellel on 5-punktilised reguleeritavad rihmad, mida saab vajadusel eemaldada ja pesta. Istme all on kott pisiasjade jaoks, nagu niisked salvrätikud või varupudipõll.
  • Raam: terasest
  • Iste: PP materjal
  • Kest ja korv: polüester
Mõõdud:
  • Mõõdud kokkupandult: 58 x 32 x 71 cm
  • Välja antud: 58 x 75 x 93 cm
  • Kaal: 5,9 kg
Lastele vanuses 6 kuni 36 kuud.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
1

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
1

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse