Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft söögitool Foldee, roosa

Tootekood
64447
Vanus: alates 6 kuud
Tarneaeg: 14 - 21 tööpäeva
Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 71,96 € Tavahind 79,95 €

Kampaaniahind

59,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

26,65 € kuus

tk

Tutvuge FOLDEE-ga - kokkupandava söögitooliga, mille panete kokku vaid ühe lihtsa liigutusega! Projekteeritud vanematele, kes soovivad oma last toita kõikjal - ka väljaspool kodu. Soovite välja sõita? Või muudab teie laps sageli oma meelt ja soovib süüa kord köögis, kord elutoas? FOLDEE-ga ei ole tooli teisaldamine probleemiks!

FOLDEE käib kompaktsete mõõtmeteni kokku, mis võimaldab seda hõlpsalt transportida, nt puhkuse ajal. Laia reguleerimisvahemikuga, mis võimaldab tooli lapse pikkusele kohandada.  Seljatoe 3 asendit ja jalatoe 2 asendit, mis pakuvad väikelapsele mitte ainult mugavust, vaid võimaldavad tal söömise ajal ka õige kehahoiaku võtta. Söömise mugavuse suurendamiseks saab kandiku istmest 3-le kaugusele reguleerida.

Ühe liigutusega kokku panemine:
FOLDEE saab kokku panna ja lahti võtta ühe lihtsa liigutusega. Selle tooliga ei tule söötmise aeg kunagi üllatusena - kui väikelaps sööki nõudma hakkab, olete alati valmis. FOLDEE käib kompaktsetesse mõõtmetesse kokku, mis hõlbustab kodus tooli hoiustamist - mahutate isegi riidekappi, samuti võite selle ka toanurka paigutada.

Mugav käepide võimaldab teil söögitooli hõlpsasti ühe käega kanda. Väikelaps tahab süüa köögis? Või on äkki oma meelt muutnud ja eelistab süüa elutoas? Pole probleemi - FOLDEE saab hõlpsasti ühest ruumist teise tõsta. Väikesed mõõtmed pärast kokkupanekut võimaldavad tooli ka reisile kaasa võtta.

FOLDEE söögitoolil on reguleeritav topeltkandik. Seda saab hõlpsasti istmest 3-le kaugusele seada. Plaadi saab eemaldada ja seda jooksva vee all pesta. Kandikus on tassi koht, mis piirab jookide ümberminekut. FOLDEE kandik on testitud ja otseseks kokkupuuteks toiduga heaks kiidetud.

Reguleerimise lai vahemik:
Söögitool FOLDEE kohandub lapse järele. Sellel on 3 seljatoe asendit ja 2 jalatoe asendit. Teie laps õpib juba väikesest peale söömise ajal õiget kehahoiakut võtma. Reguleeritav kandik, seljatugi ja jalatugi võimaldavad isegi suurematele lastele mugava söögikoha luua.

FOLDEE-l on kergesti puhastatavast materjalist suur iste. Eemaldate sellelt hõlpsasti ka kõige püsivamad söögiplekid. Tool on turvaline: sellel on reguleeritavad 5-punktilised turvarihmad, mis on vajadusel eemaldatavad ja pestavad. Istme all on korv väikestele esemetele - näiteks niisketele salvrätikutele või varupudipõllele.

  • Raam: teras
  • Iste: PP plast
  • Kate ja korv: polüester

Mõõtmed:

Kokkupanduna: 58 x 32 x 71 cm

Lahtivõetuna: 58 x 75 x 93 cm

Kaal: 5,9 kg

Lastele: 6 kuni 36 kuud

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse