Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft turvatool I-360 i-Size, hall

Tootekood
64308
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 215,96 € Tavahind 239,95 €

Kampaaniahind

179,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

79,98 € kuus

tk

Pööratav auto turvatool I-360 tõstab reisiohutuse kõrgemale tasemele. Mõeldud lastele alates sünnist kuni umbes 12-aastaseks saamiseni (36 kg/150 cm kasvu). Lisaks sihtotstarbelistele süsteemidele H-GUARDi, SPS+ ja ISOFIX-süsteemi turvalise paigalduse näidikutele on see varustatud tugijalaga (kuni 100 cm pikkustele lastele, hiljem saab selle hõlpsasti peita), mis parandab turvatooli autosse paigaldamise stabiilsust. Sellel on ka EASY SPIN SYSTEM 360°, tänu millele pöörate istme hetkega enda poole, et laps viiepunktiliste sisemiste turvavöödega õigesti kinnitada.

I-360 võimaldab lapsi vedada seljaga sõidusuunas (RWF) koguni 4. eluaastani! RWF vedamine on lastele laupkokkupõrke korral kuni 5 korda ohutum. Ja kui jõuab kätte aeg näoga sõidusuunas vedamiseks, saab turvatooli ilma autost välja võtmise vajaduseta hõlpsasti ümber pöörata. Tänu 12-astmelisele peatoe reguleerimisele ja 5-astmelisele kalde reguleerimisele kaitseb I-360 i-Size teie last kogu turvatoolis reisimise aja.

I-360 on turvaline, testitud ja kehtivate standarditega vastavusse viidud turvatool. Võimaldab vedada last seljaga sõidusuunas (RWF) kuni umbes 4-aastaseks saamiseni. Käesoleval ajal on RWF väikeste laste vedamiseks kõige ohutum asend - see on laupkokkupõrke korral kuni 5 korda turvalisem!

Auto turvatool I-360 kaitseb teie last alates sünnist kuni koguni umbes 12-aastaseks saamiseni (36 kg/150 cm kasvu). Lai reguleerimisvahemik ja praktilised lahendused võimaldavad turvatooli hõlpsasti lapse vajadustele kohandada.

EASY SPIN 360° süsteem ei lihtsusta mitte ainult lapse sisemiste turvavöödega istmesse kinnitamist. See võimaldab ka kiiret seadistust (RWF ja FWF) ilma turvatooli autost välja võtmise vajaduseta. Lapse istmesse panemiseks ja kinnitamiseks või turvatooli näoga sõidusuunas pööramiseks piisab vaid selle lukustuse vabastamisest ning näoga enda poole keeramisest.

I-360 autoistmel on kaks turvasüsteemi, mis on mõeldud teie lapse täiendavaks kaitsmiseks reisi ajal. H-GUARD SYSTEM on tugevdatud, kolmekihiline mäluvahuga peatugi, mis neelab kokkupõrke korral tekkiva löögijõu. Turvatooli kest on aga tugevdatud laiade ja kõrgete küljekatetega, mis neelavad löögijõu külgkokkupõrgete korral (SIDE PROTECT SYSTEM +).

Tänu ISOFIX-süsteemile paigaldate turvatooli autosse hõlpsasti (kinnitustel on õige paigalduse näidikud). I-360-l on ka tugijalg, mida kasutatakse lapse seljaga sõidusuunas (RWF) vedamisel täiendava tugevdusena ja turvatooli stabiliseerijana. Kui last hakatakse kolmepunktiliste auto turvavöödega kinnitama, tuleb jalg peita.

I-360-l on koguni 12-astmeline peatoe reguleerimine ja 5-astmeline turvatooli kalde reguleerimine (nii RWF- kui ka FWF-asendis). See ei suurenda mitte ainult väikese reisija mugavust, vaid ka tema ohutust: lapse kasvule ja autoistmele asjakohaselt kohandatud

See auto turvatool vastab ka vanemate nõudmistele. Kui jõuab kätte lapse kolmepunktilise turvavööga kinnitamise aeg, paigutate sisemised rihmad ilma nende eemaldamise vajaduseta turvatooli salve. I-360-l on kaasas ka vahtmälust sisetükk. See on mõeldud noorematele, pisematele lastele: suurendab reisimise ajal mugavust ja turvalisust. See on turvatool aastateks, seetõttu on sellel võimalikult kauaks värske välimuse säilitamiseks väga lihtsalt eemaldatav ja pestav kate.

Materjalid:

  • Alus: PP plastik
  • Väliskate: polüester
  • Vaht: vaht, mäluvaht

Istme sisepikkus 34 cm

Turvtooli pikkus (lamamisasendis) 63 cm FWF/ 75 CM RWF

Välislaius 44 cm

Väliskõrgus Min 61 cm

Väliskõrgus Max 81 cm

Kaal: 11 kg

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
1

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse