Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft turvatool ONETO3 i-Size isofix, must

Tootekood
64087
Vanus: alates 13 kuud
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 170,96 € Tavahind 189,95 €

Kampaaniahind

142,46 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

63,32 € kuus

tk

Eduka reisi tagatiseks on sertifitseeritud ohutus ja piiramatu mugavus. Turvatoolide kaasaegseimale standardile R129 i-Size vastav ONETO3 i-Size töötati välja mõeldes väikestele reisijatele. See on ette nähtud lastele pikkuses 76-150 cm (15 kuud kuni umbes 12 aastat).

Turvatool omab süsteemi ISOFIX ja TOP TETHER kinnitusrihma, mis tagab lihtsa ja korraliku autosse paigalduse. Varustatud spetsiaalsete ohutussüsteemidega, nagu SIDE PROTECT SYSTEM, mis tagab lisakaitse külgpõrutuste korral ning H-GUARD SYSTEM, ehk 3-kihiline tugevdatud peatugi, mis kaitseb õnnetuse korral lapse pead ja kaela. See on turvatool, mis kaitseb teie last aastaid.

Standard i-Size:
ONETO3 i-Size auto turvatool vastab uusima R129 i-Size standardi nõuetele. Tänu sellele võite väikelapse ohutuse suhtes kindlad olla ja autojuhtimisele keskenduda. ONETO3 i-Size on ADAC-i kõrge hinnangu saanud kultusliku mudeli ONETO3 järeltulija.

Turvalisuse kõrgeim tase:
Kõrged tugevdatud küljekatted (SPS) neelavad külgpõrutuse korral tekkiva energia ja ei lase sellel jõuda lapseni. Kaitsevad kokkupõrke korral väikelapse õlgu ja puusasid. Pea kaitse eest vastutab H-GUARD SYSTEM - 3-kihiline mäluvahuga peatugi, mis neelab ja tänu kihtidele hajutab tekitatud energia, laskmata sellel jõuda lapse tundlike kehaosadeni.

Lihtne paigaldus ISOFIX süsteemi abil:
Tänu ISOFIX kinnitusele paigaldate turvatooli autosse vaid mõne hetkega. Väiksemate laste transportimisel on vajalik täiendav kinnitus TOP TETHER kinnitusrihmaga. Mõlemal süsteemil on õige paigalduse tagavad näidikud. Vanemaid lapsi saab soovi korral autos vedada ka ISOFIX-liitmikuteta.

RECLINING funktsioon:
Turvatool on integreeritud alusega ja võimaldab seljatoe kaldenurka istme suhtes reguleerida - ühe käega ja seda kogu kasutusaja jooksul. Seate turvatooli hõlpsasti ühte 5 asendist. See avaldab mõju mitte ainult reisi mugavusele, vaid ka lapse ohutusele.

EASY GROW SYSTEM:
Peatugi on kohandatav ja koguni 18 tasandil seadistatav. EASY GROW SYSTEM võimaldab peatuge ja turvavöösid üheaegselt reguleerida - ning seda vaid ühe käega. Pidage meeles, et õigesti reguleeritud peatugi suurendab kokkupõrke korral lapse ohutust! Kui väikelaps on auto turvavööga kinnitamiseks piisavalt vana saab kinnitusrihmad istmesse peita.

Eemaldatav sisetükk:
Hoolitsedes väikeste reisijate mugavuse eest on turvatool ONETO3 i-Size varustatud eemaldatava sisetükiga kõige väiksematele lastele. Tänu sellele on väikelapsel mugav, samuti väheneb lapse keha ja turvatooli vaheline ruum, mis suurendab ohutust. Sisetüki saab igal ajal eemaldada.

Pikkade reiside mugavus:
Turvatoolil ONETO3 i-Size on mugav, lai iste, mille polster on valmistatud ohututest ja puutel meeldivatest materjalidest. Kate on pesumasinas pestav, tänu millele säilitab see pikemaks ajaks värske ja puhta välimuse. Lisaks on see turvatool mugav ka lapsevanemale - sellel on külgedel kinnitusrihmade konksud, mis lihtsustavad lapse turvatooli panemist.

Materjalid:

  • Sisekest ja alus: kvaliteetne plastik
  • Polster: polüester
  • Peatugi ja iste: vaht

Kokkupanduna: 58 x 44 x 58 cm

Lahtivõetuna: 58 x 44 x 78 cm

Istme sisepikkus 32 cm

Turvatooli pikkus (lamamisasendis)  58 cm

Istme välislaius 43 cm

Istme siselaius (kasutuslik) 32 cm

Välislaius 47 cm

Sisekõrgus Min. 48 cm

Sisekõrgus Max. 74 cm

Väliskõrgus Min. 58 cm

Väliskõrgus Max. 78 cm

Seljatoe siselaius (min-max)  32-38 cm

Seljatoe välislaius 46 cm

Peatoe välislaius 38 cm

Peatoe siselaius 27,5 cm

Kaal: 11 kg

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
1

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse