Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft vankrikomplekt Moov CT 3IN1, must

Uus!
Tootekood
64310
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 323,96 € Tavahind 359,95 €

Kampaaniahind

269,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

119,98 € kuus

tk

See on MOOV CT - kolm-ühes lastekäru, mis on projekteeritud lastele sünnist kuni 22 kg. Tänu kaks-ühes istmele omate ühte osa, mis teenib teid kõigepealt vankrikorvi ja seejärel jalutuskäruna. Üks iste, kaks lahendust, null probleemi! MOOV CT abil säästate raha ja käru üksikute osade hoiustamise ruumi. Lisaks piisab kaasasoleva auto turvatooli MINK PRO i-Size (40-75 cm) paigaldamiseks universaalsetest adapteritest*. Sel viisil loodud TRAVEL SYSTEM võimaldab teil autosse magama jäänud väikelapse äratamise vajaduseta kiirelt ostusid teha.

Kerge, manööverdatav ja ühe käega juhitav käru? See ongi just MOOV CT! 4 amortisaatoritega ratast, mis ei vaja pumpamist, 2 sõidusuunda jalutuskäru funktsioonis ja koguni 3 funktsiooni. See on käru, mis on loodud vanematele, kes soovivad lapsevanemaks olemist endale lihtsamaks muuta. Istme reguleerite ühe käega ning lükkesanga kohandate kiiresti vastavalt teie kasvule - käru seadistamiseks lapse ja teie vajaduste järgi piisab hetkest.

Kaks-ühes iste:
MOOV CT abil säästate raha, aega ja hoiustamise ruumi. Lapsed kasvavad vankrikorvist välja umbes 6 kuu jooksul - kaks-ühes istme puhul piisab mahuka vankrikorvi jalutuskäruks muutmiseks vaid mõnest liigutusest, kinnitades kanga spetsiaalsete rihmadega altpoolt. Kaasasolev pehme lisapadi suurendab sõidumugavust kogu käru kasutusaja jooksul.

Kerge ja manööverdatav:
MOOV CT-d võite juhtida ühe käega. Õhuline konstruktsioon ja 360° pööratavad pöörlevad esirattad võimaldavad hõlpsat manööverdamist isegi kitsastel alleedel. Rattad on otsesõitmiseks lukustatavad, mis tuleb kasuks ebatasasel pinnal.

Torkekindlad, amortisaatoritega rattad:
Käru on varustatud suurte, amortisaatoritega ratastega, mis ei vaja pumpamist. Rattad tulevad suurepäraselt toime nii linnas kui konarlikel metsaradadel. Need on torke- ja kulumiskindlad - ideaalsed mitte ainult linna kõnniteedele, aga ka kruusateedele.

See on käru eriülesanneteks. MOOV CT ei oma ainult vankrikorvi ja jalutuskäru ühes istmes - jalutuskäru funktsioonis saate istme paigaldada nii näo kui seljaga sõidusuunas. Tänu sellele on käru lihtne kohandada vastavalt teie lapse vajadustele, kes ei pruugi teie silmist laskmiseks veel valmis olla.

TRAVEL SYSTEM:

Komplekti kuuluvad turvatool MINK PRO i-Size (40-75 cm)  ja paljudele turvatoolide markidele sobivad universaalsed adapterid*. Võimaldavad turvatooli käru raami külge kinnitada. Nii ei pea te kiirete ostude tarvis väljumiseks oma last üles äratama. Piisab mõnest liigutusest ja valmis - saate liikuda väikelapse uinakut katkestamata.

Kohandatud lapse ja lapsevanema järgi:
Kärul on last halva ilma korral kaitsev suurendatav kaarvari. Ere päike? Uduvihm või külm tuul? See ei ole enam probleem - MOOV CT on varustatud ka vihmakile, putukavõrgu, jalakatte ja kotiga lapsevanemale. Lisaks saate hõlpsasti reguleerida seljatuge (3 taset) ja vanema lükkesanga (8 taset), kohandamaks käru väiklapse ning... teie enda eelistustele!

  • Alates sünnist kuni 22 kg
  • Turvatool MINK PRO i-Size (40-75 cm) ja adapterid* komplektis
  • Pidur STOP & RIDE - ülalt rakendatav
  • Suurendatav jalatugi vanemale lapsele
  • Rihmade taskutesse peitmise võimalus (vankrikorvi funktsioonis)
  • Rattad - vahttäidisega kummi (amortisaatoritega, torkekindlad)
  • Tarvikud: vihmakile, kandekott, putukavõrk ja jalakate
  • Kuni 4 kg kandevõimega korv
  • Transpordi ajal lahtivõtmise vastane lukustus

 

* Adapterid sobivad turvatoolidele:

Kinderkraft: MINK PRO i-Size;

Kiddy: Evoluna i-Size 2, Evolution Pro 2;

Cybex: Aton 5, Aton M, Aton M i-Size, Aton B2, Aton S2 i-Size, Cloud Z i-Size;

Maxi Cosi: Cabriofix i-Size, Pebble Pro, 360, Rock, Tinca, Citi;

BeSafe: izi Go Modular x1;

Britax Romer: Baby-Safe 3;

Avionaut: Pixel;

Nuna Pipa: Next i-Size, Lite, Lite lx

Materjalid: Raam: teras ; Kangas: kergesti hooldatav ja puhastatav polüester ; Vanema lükkesanga ja piirde kate: vastupidav ökonahk ; Rattad: vahttäidisega kummi

Mõõtmed:

Käru lahtivõetuna: 90 x 60 x 105 cm

Käru kokkupanduna: 74 x 60 x 35 cm

Rattad: eesmised 20 cm, tagumised 30 cm

Muud mõõtmed: istme pikkus lamamisasendis: 82 cm ; istme laius: 33 cm ; seljatoe laius 33 cm ; lapsevanema lükkesang: 99-10,5-104-106,5 cm ; vankrikorvi sisemised mõõtmed: 33-10,5-82-20 cm ; vankrikorvi välimised mõõtmed: 44 x 90 x 16 cm

Kaal: 19,4 kg

Käru enda kaal: 12 kg

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse