Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Taf Toys muusikaga voodikarussell Pardid

Tootekood
49286
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 50,36 € Tavahind 55,95 €

Kampaaniahind

41,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

18,65 € kuus

Muusikaliste partide voodikarussellil on 8 spetsiaalselt väikelastele mõeldud klassikalist meloodiat, mis mängivad kuni 30 minutit ilma kordamiseta. Põnev valgusshow võlub teie last, sest värvilised liblikad mõjuvad prismadena, kui mobiil pöörleb võrevoodi kohal. 3 imelist parditegelast keerutavad pilvede all õrnalt ringi. Pardid saab teie lapse kasvades eemaldada ja nendega saab mängida individuaalselt pehmete mänguasjadena. Lummav muusika, liikumise ja tulede kombinatsioon on rahustava toimega, mis aitab arendada beebi meeli, kognitiivseid oskusi ja emotsionaalset intelligentsust.

Kogu heli, valgust ja liikumist saab hõlpsalt juhtida mugava juhtpaneeli abil, mille tööks on vaja 4 AA patareid (ei kuulu komplekti). Mobiil on hõlpsasti kokkupandav ja enamiku hällide külge kinnitatav ning lisaks sellele on sellel liikuv õlg, mis tagab lapsevanematele juurdepääsu lapsele.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse