Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Dots Kommikiisu käevõru ja kotiripats 41944

Tootekood
57636
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 14,39 € Tavahind 15,99 €

5,33 € kuus

Lisa oma stiilile armsust selle laheda LEGO® DOTS kommikiisu komplekti abil! Alusta käevõrust, lisa sellele pastelsed detailid ja kohanda seda keerukomme või suhkruterakesi kujutavate detailidega. Kotiripatsiks saad luua oma tujule vastava kiisu, keda iseloomustavad erksad värvid ja vallatud kõrvad. Haara ka lisa-DOTS 6. seeria kott (müügil eraldi), et rõõmu oleks veelgi rohkem. Lõpuks pane käevõru kätte ja kotisilt koti külge ning esitle ka teistele oma nunnut stiili!

Toeta lapse loomingulist külge selle mängulise LEGO® DOTS kommikiisu käevõru ja kotisildi (41944) meisterdamiskomplekti abil. Komplekt, mis on loodud alates 6 aasta vanustele lastele, sisaldab painduvat käevõru ja riputusrõngaga kotisilti ning kaunistamiseks rohkesti pastelseid, erksaid ja küütlevaid detaile. Lihtsasti ja intuitiivselt kaunistatav komplekt annab lastele 2 lõuendit, mille abil üha uuesti ja uuesti nautida eneseväljendust toetavat ehitusmängu. See on tore igapäevasteks mänguhetkedeks mõeldud ese, mida lapsed saavad pärast kokkupanekut ise kanda või teistega jagada. Täienda ehitamist lisa-DOTS 6. seeria kotiga (müügil eraldi), et detaile ja rõõmu oleks rohkem. Mängi just nii, nagu soovid DOTS-i komplektid pakuvad lastele isetegemise ja kaunistamise kaudu rõõmu LEGO mängudest ja loomingust. See komplekt (ja ka kõik teised DOTS-i komplektid (müügil eraldi)) sobib kokku kõigega, sest maagiline looming ja otsused sõltuvad vaid lapse kujutlusvõimest. DOTS-i komplektid sobivad imehästi igapäevakingituseks lastele, kes väärivad väikest preemiat.

  • käevõru pikkus on 19 cm
  • ripatsi mõõdud on 3 x 3 x 3 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse