Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Dots Miki ja sõprade käevõrud 41947

-30%
Tootekood
59132
Vanus: alates 6 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 23,09 € Tavahind 32,99 €

7,70 € kuus

tk

Tähista oma armastust Disney Miki Hiire vastu koos sõprade või pereliikmetega, kasutades seda vägevat käevõrude megapakki! Laota värvilised LEGO® DOTS-i käevõrud laiali ja kinnita detailid täpselt nii, nagu ise soovid. Oma loomingulisuse väljendamiseks saad kasutada sädelevaid detaile ja eksklusiivseid kaunistatud detaile. Mustriideid leiad pakendi pealt ja seest, lisaks võid kujutlusvõime täiesti valla päästa ja näidata, mida oskad! #youDOTyou

Kas sul on 6-aastane või vanem laps, kes naudib kunsti ja meisterdamist ning armastab Disney Miki Hiirt? Ta saab rakendada mõlemat huvi selle LEGO® DOTS ǀ Disney Miki ja sõprade käevõrude megapaki (41947) abil! Komplektis on viis käevõru ja rohkesti värvilisi, sädelevaid ja kaunistatud detaile, mis on kõik paigutatud eraldi taaskasutatavale hoiualusele. Kõigi aegade kõige lahedam spontaanne pidu! Lapsed saavad koos aega veeta ning luua Miki Hiire ja sõprade kaunistatud detailide abil viis erineva stiili või väljendusviisiga käevõru, mis vastavad täielikult nende ainulaadsele tujule või kirele; seejärel saab neid oma soovi järgi ümber kujundada. Valida saab klassikalise punase, valge ja musta Miki-stiili või otsustada julgema ja värvilisema kasuks. Loovusel ei ole piire. Kaunista nii, nagu soovid DOTS-i komplektid pakuvad lastele isetegemise ja kaunistamise kaudu rõõmu LEGO mängudest ja loomingust. Selle loomingulise megapakiga on kõik lubatud – maagiline looming ja otsused sõltuvad täielikult lapse kujutlusvõimest. DOTS-i komplektid sobivad hästi vahvaks ootamatuks preemiaks või sünnipäevakingiks loovatele lastele.

  • käevõru rihma pikkus on 20 cm
  • komplekt koosneb 349 osast

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse