Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Dots Pealeõmmeldav silt 41955

Tootekood
58722
Vanus: alates 8 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 6,29 € Tavahind 6,99 €

2,33 € kuus

tk

Too oma iseloom uuel lahedal moel esile pealeõmmeldava sildi komplektiga! Laota LEGO® DOTS painduv 6 × 6 silt laiali ja kinnita klõpsuga külge detailid oma lemmikmustrina. Oma ainulaadse stiili näitamiseks saad õmmelda sildi koti, jaki või millegi muu külge (nõel ja niit ei kuulu komplekti)! Soovid näidata oma loomingulisust? Kujunda silt iga hetk ümber vastavalt oma tujule, riietele või huvidele! #youDOTyou

Kas sul on vähemalt 8-aastane laps, kellele meeldib käsitöö ja mood? Saad julgustada mõlemat huvi selle laheda LEGO® DOTS pealeõmmeldava sildi (41955) komplektiga! Selles loomingulises komplektis on painduv 6 × 6 alusplaat, mida saab kinnitada peaaegu iga kanga külge ning lisaks üle 90 värvilise detaili. Karbis on inspireerivad juhised, et lapsed saaksid sildi riiete, kottide, mütside või millegi muu külge kinnitada ning luua oma isiklikke aksessuaare, mis sobivad nende riietuse või huvidega. Väljenda oma iseloomu DOTS komplektid pakuvad lastele isetegemise ja kaunistamise kaudu rõõmu LEGO mängudest ja loomingust. See painduv silt sobib kokku kõigega, sest maagiline looming ja otsused sõltuvad vaid lapse kujutlusvõimest. DOTS komplektid sobivad hästi toredaks ja ootamatuks üllatuseks või lõbusaks sünnipäevakingiks loomingulistele lastele.

  • komplket koosneb 95 osast
  • Sildi mõõdud 5 x 5 cm.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
5
Stroomi keskus
3
Ülemiste
5+

Tartu

Eedeni keskus
5+
Lõunakeskus
5+

Pärnu

Port Artur 2
5
Pärnu Keskus
5

Rakvere

Põhjakeskus
5+

Viljandi

UKU Keskus
4
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse