Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Duplo Aasia metsloomad 10974

Tootekood
59037
Vanus: alates 2 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 101,69 € Tavahind 112,99 €

37,66 € kuus

Loomi armastavad koolieelikud on elevil selle Aasia looduskeskkonna üle. Seal on kõige lahedamad loomad – täiskasvanud elevandid ja elevandibeebid, pandad ja tiigrid, ahv, kaks lindu ja kaks punast pandat – bambus ja kirsipuu, lisaks ruumiline džungliga mängumatt. Komplektis on isegi heliga klots, mis mängib realistlike helisid ja loomahääli.

Mängukomplektis LEGO® DUPLO® Aasia metsloomad (10974) on palju lõbusaid osi ja lahedaid loomi, mis tekitavad vähemalt 2-aastastes lastes elevust looduse üle. Palju võimalusi koolieelikutele ja lapsevanematele koos seiklemiseks Kõigile loomi armastavatele koolieelikutele pakuvad huvi selle Aasia looduskeskkonna lõbusad mänguvõimalused. Seal elavad täiskasvanud elevandid ja elevandibeebid, pandad ja tiigrid, ahv, kaks lindu ja kaks punast pandat ning lisaks on seal bambus ja kirsipuu ning ruumiline mängumatt. Komplektis on isegi heliga klots, mis mängib realistlike helisid ja loomahääli. Mänguline õppimine väikelastele Kõigi LEGO DUPLO komplektide asjatundlikul kujundamisel on kasutatud lõbusaid lugusid, erksaid värve, mitmekülgseid tegelasi ja rohkesti detaile, et sinu väike õppur saaks elu SUURELT alustada.

  • komplekt koosneb 116 osast
  • kaasas olev alus on mõõtudega 36 x 46 x 24 cm

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse