Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Juuksurisalong 41743

-40%
Tootekood
60868
Vanus: alates 6 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 28,79 € Tavahind 47,99 €

9,60 € kuus

tk

Paisley muretseb oma juukselõikuse pärast. Ta ei tea, milline soeng talle kõige paremini sobib. Õnneks on sõber Olly valmis talle abikäe ulatama. Ta teab palju moest ja ta kibeleb Paisleyle näitama, kui põnev võib olla salongi külastamine. Vaata! Seal on salongi omanik Nadia. Aita tal Paisley juukseid pesta ja lõigata, et anda Paisleyle uus välimus. Ära unusta välja minnes ka nätsumasinat külastada!

Alates 6-aastastel lastel on tore uurida LEGO® Friends juuksurisalongi (41743) koos Paisley ja Ollyga. See komplekt jutustab loo arglikust Paisleyst, kes muretseb oma juukselõikuse pärast, kuna ta ei tea, milline soeng talle kõige paremini sobib. Aga tema lahke sõber Olly on teda julgustamas. Lapsed saavad korraldada seikluslikud juhtumised, kui sõbrad üheskoos Nadia juuksurisalongi lähevad, et Paisleyle uus välimus anda. Salongis on palju, mida avastada – pesemis- ja lõikusalad ning nätsumasin, tõukeratta parkimisala ja pink õues. Kui Paisley on valmis, saavad lapsed tema uue stiili avaldamiseks vahetada ära tema soengu ja näoilme. Rohkenda rõõmu Lapsed võivad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida. Tere tulemast kohtuma Heartlake’i linna uue põlvkonnaga Lapsed saavad LEGO Friends universumis sobitada sõprust, avastada põnevaid tegevuspaiku ning etendada päriselulisi seiklusi.

  •  juuksurisalong on 14 cm kõrge, 25 cm lai ja 9 cm sügav
  • komplektis on kokku 401 lego klotsi

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
1

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse