Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Harry Potter Sigatüüka™ hetk: kaitsmise tund 76397

Tootekood
59736
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 31,49 € Tavahind 34,99 €

11,66 € kuus

Ava oma LEGO® mänguraamat ja sisene Sigatüükasse™ professor hullsilm Moody mustade jõudude vastase kaitse loengusse! Ühine Hermione Granger™-i ja Neville Longbottom™-iga, kes harjutavad loitsimist, katsetavad võlumisvahendeid ja avastavad, mis (või kes!) on kohvrisse kinni jäänud! Kui tund läbi saab, sulge kaas ja võta komplekt endaga kõikjale kaasa.

LEGO® Harry Potter™ Sigatüüka™ hetk: kaitsmise tund (76397) on lõbus alates 8 aasta vanustele lastele mõeldud mängukomplekt klotsidest kokkupandava mänguraamatu kujul. Selles ootavad sind paljud populaarsest Sigatüüka koolitunnist tuttavad lemmiktegelased ja autentsed detailid. Lõputu maagiline rõõm Dekoreeritud kaante vahel peidab ennast kaasakiskuv klassiruumistseen paljude maagiliste seiklustega. Komplektis on kolm minifiguuri (hullsilm Moody, Hermione Granger™ ja Neville Longbottom™) ning palju lahedaid tarvikuid. Mõned elemendid on sisseehitatud (nt riiulid ja kamin), teised on eemaldatavad (nt tahvel, kohver, nõiajookide pudelid, laud ja toolid), mille saab välja tõsta, et mänguala oleks suurem. Komplekti saab ühendada teiste kollektsiooni kuuluvate komplektidega ja selle saab kokku panna suletud mänguraamatuks. Nii saavad lapsed seda endaga kõikjal kaasas kanda või hoida kuni järgmise tunnini riiulis. Võluv kingitus lastele Kui otsid tõeliselt maagilist üllatust, siis LEGO Harry Potteri mängukomplektide seast leiad kindlasti mitmesuguseid paeluvaid kingitusi, mis rõõmustavad iga väikest nõida või võlurit.

  • komplekt koosneb 256 osast
  • kokkupandult on raamatu mõõdud 12 x 9 x 4 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse