Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Ninjago Lloydi jõudraakoni Spinjitzu-pöörlemine 71779

-30%
Tootekood
62483
Vanus: alates 6 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 6,99 € Tavahind 9,99 €

2,33 € kuus

tk

Valmistu Lloydi jõudraakoni treenimiseks, et parandada tema ninjaoskusi Suure Metsa takistusrajal! Pane ta spinnerisse, keeruta seda ja vaata, kuidas ta kiiresti pöörleb. Ta peab liikuma kiiresti ja väledalt, et vältida teravaid takistusi, alistada ohtlik Impeeriumi Droid ja haarata kausi sees olev hinnaline kuldne draakoni energiatuuma element. Jätka harjutamist, et kaitsta uut NINJAGO® maailma!

Tegevusmänguasi Lloydi jõudraakoni Spinjitzu-pöörlemine (71779) võimaldab alates 6-aastastel ninjafännidel treenida oma kangelast ja aidata tal jõudraakoni abil arendada oma Spinjitzu oskusi. Pöörlemismänguasi annab lastele lõpmatuid mänguvõimalusi, veetes lõbusaid tunde iseseisvalt või koos sõpradega, et Lloydi jõudraakoniga Suure Metsa takistusrajal navigeerida. Aita ninjal arendada Spinjitzu oskusi Lapsed saavad paigutada Lloydi jõudraakoni kolme eksklusiivse rohelise jõudraakoni elemendiga kaunistatud spinnerisse, keerutada seda ja vaadata, kuidas ta kiirelt pöörleb. Tema ülesanne on vältida teravaid takistusi, alistada Impeeriumi Droid ja haarata kausist kogutav kuldne draakoni energiatuuma element. Komplektis on ka roheline jõudraakoni element ja lapsed saavad koguda neli või enam erinevat värvi teistest NINJAGO® komplektidest. Lõbus digitaalne elamus LEGO fännidele Rakendus LEGO Builder pakub sulle ja su lapsele lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust. See võimaldab mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

  • pöörlev mänguasi on 5 cm kõrge, 8 cm pikk ja 17 cm lai
  • komplektis on 56 osa

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
5
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
4
Lõunakeskus
3

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
1

Rakvere

Põhjakeskus
3

Viljandi

UKU Keskus
3
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse