Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Ninjago Zane‘i jõudraakoni Spinjitzu võidusõiduauto 71791

Tootekood
62486
Vanus: alates 7 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 35,99 € Tavahind 39,99 €

13,33 € kuus

tk

Hüppa Zane‘i jõudraakoni Spinjitzu võidusõiduautosse ja astu võitlusesse kurjade draakoniküttidega! Vajuta auto spoiler alla, et aktiveerida selle jõudraakon, seejärel jälgi, kuidas see liigub oma jõudraakoni elementidel ja käivitab vargsi pöörleva rünnaku. Ole valvel: Impeeriumi valvurkomandör ja Impeeriumi küünisekütt sumisevad oma hõljukitel. Uue NINJAGO® maailma tulevik sõltub sinust!

Alates 7-aastased aastased ninjafännid saavad nautida NINJAGO® telesarjast „Dragons Rising“ pärit stseenide mängimist, kasutades Zane‘i jõudraakoni Spinjitzu võidusõiduauto (71791) seninägematut pöörlemisfunktsiooni. Kui nad suruvad tagaspoileri alla, tõusevad auto tagumised rattad üles ja see liigub jõudraakoni elementidel, et ninja saaks kurjadele draakoniküttidele vastu astuda. Neli minifiguuri kaasahaaravate lahingute korraldamiseks Selles ninjaauto mängukomplektis on neli minifiguuri: ninjasõdalased Zane ja Cole, kummalgi kaks katanat, Impeeriumi valvurkomandör ja Impeeriumi küünistekütt ning Impeeriumi droid. Impeeriumi valvurkomandöril on Impeeriumi mõõk, Impeeriumi küünisekütil on elektriline sau ja mõlemad reisivad lahedatel hõljukitel. Komplektis on kaks sinist jõudraakoni elementi ning lapsed saavad teistest NINJAGO komplektidest koguda veel neli erinevat värvi. Rakendus LEGO® Builder Rakendus LEGO Builder pakub sulle ja su lapsele lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust. See võimaldab mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

  •  auto on 6 cm kõrge, 20 cm pikk ja 12 cm
  • komplektis on kokku 307 osa

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
5+
Stroomi keskus
3
Ülemiste
5+

Tartu

Eedeni keskus
5+
Lõunakeskus
3

Pärnu

Port Artur 2
4
Pärnu Keskus
4

Rakvere

Põhjakeskus
5+

Viljandi

UKU Keskus
4

E-pood

E-poe ladu
5+
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse