Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Technic Äpiga juhitav sõiduk 42140

Tootekood
58319
Vanus: alates 9 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 148,49 € Tavahind 164,99 €

55,00 € kuus

Kas oled valmis ehitama LEGO® Technic ajaloo esimest ümberpööravat sõidukit? See LEGO Technic rakenduse kaudu juhitav muudetav sõiduk ühendab endas kaht masinat! Ühel pool on aerodünaamiline roomikvõidusõiduauto. Teisel pool on roomikutega uurimissõiduk. Mõlemad on valmis suunduma maakera kõige ekstreemsematesse tingimustesse. Kasuta sõidukiga manööverdamiseks rakendust CONTROL+ ja vaata, kuidas auto vastu seina põrgates end ümber pöörab.

LEGO® Technic rakenduse kaudu juhitava muudetava sõiduki 42140 komplekt pakub alates 9 aasta vanustele lastele topeltrõõmu. Esimest korda LEGO Technic komplektide puhul pöörab mängusõiduk end vastu seina sõites ümber, nii et välja ilmub teine sõiduk. Kas sein puudub? Pole probleemi! Lapsed saavad sõidukite vahetamiseks mudeli ise ümber pöörata. Ühel pool on aerodünaamiline roomikvõidusõiduauto. Teisel pool on roomikutega uurimissõiduk. Mõlemal sõidukil on vedrustus, kokpit ja roomikud ning uurimismasinal ka veokikast, nii et avastamist on lastel küllaga. Võta juhtimine rakenduse abil üle Rakenduse CONTROL+ abil on lastel tore sõidukit juhtida. Rakendus võimaldab sõidukit roolida ning täita lõbusaid ülesandeid. Rakenduse keskkond on kummagi sõiduki puhul erinev ja kui mudel end ümber pöörab, siis vahetub nutikalt ekraanipilt. Suurepärane sissejuhatus insenerimaailma LEGO Technic kokkupandavatel mudelitel on realistlikud liikumisfunktsioonid, nii et need sobivad väga hästi kingituseks igale tehnikast huvitatud LEGO ehitajale.

  • auto mõõdud kokkupandult on 12 x 26 x 20 cm
  • komplektis on kokku 772 lego klotsi

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse